spot_img
vrijdag, juli 1, 2022
More

  Samenwerken met BVNOP?

  Wij werken samen met veel bedrijven en zakelijke instellingen. Wil jij dit ook?

  HomeBusinessJe bedrijf beter beveiligen doe je met deze tips!

  Je bedrijf beter beveiligen doe je met deze tips!

  -

  Met zoveel bedrijven die voor hun bedrijfsbehoeften overschakelen naar internet, is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste beveiligingsmaatregelen en -procedures, om zo te voorkomen dat er gegevens verloren gaan. Uit een recent onderzoek blijkt dat 90% van de bedrijven met groot dataverlies binnen twee jaar sluiten, en dat 80% van de bedrijfseigenaren geen plan heeft om hun data te beschermen. Dit is een problematische situatie voor bedrijven, omdat cybercriminaliteit steeds vaker voorkomt op internet. Daarom is het nu tijd om beveiligingsbeleid in uw bedrijf te bestuderen en te implementeren! Bekijk deze tips om je te helpen meer manieren te begrijpen om jouw zakelijke computers te beveiligen!

  Identificeer beveiligingsbehoeften en -risico’s

  In de eerste plaats moet je de beveiligingsrisico’s identificeren voor de online services en apparaten die jouw bedrijf gebruikt. Zodra de identificatie van deze risico’s is gemaakt, moet je beginnen met het ontdekken van de manieren waarop je deze risico’s kunt bestrijden. Als er geen oplossing wordt gevonden, overweeg dan om over te stappen op nieuwe diensten/apparaten.

  Begin met de basis

  Begin met het instellen van sterke wachtwoorden en het plannen van terugkerende perioden om bedrijfswachtwoorden te wijzigen. Stel bedrijfscomputers in met beschermende en preventieve services zoals coderingstechnologie, antivirus, spam en spyware.

  Houd de systemen up-to-date

  Software-updates kunnen soms eventuele beveiligingsproblemen oplossen. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van updates op alle bedrijfscomputers om bescherming te bieden tegen eventuele cyberdreigingen. Door programma’s automatisch updates te laten installeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud.

  Een back-up maken en dan weer een back-up maken!

  Back-ups zijn gemakkelijker dan ooit met de technologie van vandaag en vereisen geen extra tijd of moeite. De meeste back-upprogramma’s draaien op de achtergrond en slaan informatie veilig offsite op. Maak een back-up op externe harde schijven voor extra bescherming. Zorg altijd voor een calamiteitenplan voor uw bedrijf.

  Houd apparaten veilig

  Een verloren of gestolen toestel kan de oorzaak zijn van groot dataverlies voor jouw bedrijf. Herinner je medewerkers eraan om altijd een oogje te houden op de apparaten die ze gebruiken die belangrijke en gevoelige bedrijfsinformatie bevatten. Ze moeten verloren of gestolen apparaten onmiddellijk melden om een ​​rampsituatie te voorkomen.

  Al deze tips zijn er om de veiligheid en bescherming van jouw bedrijf tegen cyberdreigingen en rampsituaties te waarborgen. Heb je al nagedacht over deze scenario’s? Zo niet, begin dan vandaag nog en verspil geen tijd meer. Te veel bedrijven hebben gefaald vanwege het gebrek aan beveiliging en bescherming op hun apparaten en services. Laat jouw bedrijf daar niet een van zijn!

  Related articles

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay Connected

  0FansLike
  0VolgersVolg
  3,373VolgersVolg
  0AbonneesAbonneer
  spot_img

  Latest posts